Kontaktiraj nas
TELEFON: + 86-579-87448268
Faks: + 86-579-87448257
E-mail: sales@chinanorthstar.cn
Adresa: Industrijska zona sedam sela, grad Ćiying, grad Yongkang, 321306, provincija Zhejiang, Kina
Dom > Znanje > Sadržaj
Peći kampa koji generišu struju
Dec 02, 2017

BioLite, američka start-up kompanija, dizajnirao je peć za kampiranje, koji se sastoji od metalnog štednjaka veličine vode i modula za punjenje sa USB interfejsom. U upotrebi, neophodno je prvo spojiti ova dva zajedno, a zatim dodati gorivo metalnoj peći, kao što su male grane, sitne drvene čipsove i sl., I upaliti se sa utakmicama. Kada zid pećnice dostigne određenu temperaturu, modul za punjenje će se automatski uključiti, a mali ventilatori će početi da vraćaju više vazduha u metalnu pećnicu kako bi vatra postala prosperitetnija i da bi napunila baterijski deo modula za punjenje. Samo trenutak, možete puniti uređaje kao što su mobilni telefoni, MP3 plejeri, blicevi i punjive baterije preko USB interfejsa.

Prijavljeno je da USB interfejs pećnice za kampovanje može obezbediti snagu od 2W sa naponom od 5V. IPhone 4S može puniti 20 minuta i može povećati dužinu poziva 60 minuta. Naravno, može se koristiti i za zagrijavanje hrane, a za koje se kaže da je u mogućnosti da vreo 1 litar vode za 4 do 5 minuta.

BioLite veruje da ovaj uređaj može efikasno smanjiti potrošnju fosilnih goriva i smanjiti emisije ugljenika, pored puštanja kampera u punjenje mobilnih telefona kako bi zaštitio životnu sredinu. Pored toga, ona će obezbediti hitnu moć za mobilne uređaje i igrati ključnu ulogu u oblastima kao što su Afrika i druge nerazvijene električne mreže.

Ova porodica ima porodičnu verziju (porodična verzija je malo velika, poput pećine na Zemlji, slike su crne afričke majke u upotrebi) i kamping verzija. Slike objavljene na ovoj web lokaciji trebalo bi da budu kamping verzija. Ovaj uragani udara, kamperski peć pokazuje veliku snagu, ne samo američki civili, već i američka vojska ga koristi za naplatu.


Par: Kako napraviti curenje interfejsa plamenika

Sljedeći: Pištolj za zavarivanje je neophodan i pogodan