Kontaktiraj nas
TELEFON: + 86-579-87448268
Faks: + 86-579-87448257
E-mail: sales@chinanorthstar.cn
Adresa: Industrijska zona sedam sela, grad Ćiying, grad Yongkang, 321306, provincija Zhejiang, Kina
Dom > Znanje > Sadržaj
Kampiranje je dobar gas ili alkoholna peć
Dec 02, 2017

Karakteristike štedne ploče su mali volumen, mala težina, pogodan rad i jaka vatrena snaga. Nedostaci su: visoki troškovi u kasnoj fazi, otpornost na niske vetrove, niska efikasnost sagorevanja na niskim temperaturama, ali zbog njegove lake težine i praktičnosti, trenutno je prvi izbor za kampovanje i aktivnosti pješačenja.

Alkoholna peć: prednost je u tome što je cena peći i goriva jeftina i ne treba da se popravlja. Nedostatak je u tome što je zapremina velika, a efikasnost sagorevanja je mala.


Najčešće prodati GAS na tržištu je XAX tekući butan gas koji proizvodi južnokorejska kompanija MAXSUN. Obično su dve vrste:


230g standardni engleski vijčani interfejs je obično ravno GAS rezervoar. Gas je čist i pritisak je visok i podržava izlaznu snagu GAS peći iznad 2500W. Vreme upotrebe: 1.8-2.6h (2800W pećinski test). Manje od 0 stepeni efikasnosti upotrebe je smanjeno, a temperatura treba dodati.

Evaluacija: planinarenje i planinarenje pogodno za redovno okruženje


Kampiranje koristi 220g karticu, to jest, uobičajeni dug rezervoar GAS, niska cijena. Čistota gasa je niska i pritisak je nizak, teško je snabdevati više od 2500W snage. Vreme upotrebe: 1-1.3h (test peći od 2300W). Sagorevanje je nestabilno pri niskim temperaturama, a vreme upotrebe je znatno skraćeno.

Evaluacija: pogodna za toplu životnu sredinu, koristimo konvencionalna kampanja kampova za kampovanje planinarenja uglavnom preporučujemo kupcima da kupuju dugačke, ako ne na planinama sa snijegom ili područja sa niskim pritiskom, ukupnu ili dugu bocu koja je vredna vrijednosti, sa konverzijom od 30 juana .

Duga boca će imati prednosti u cjelini:

1. Cena je jeftina, uz konverziju dva novca nazad.

2. Pogodno je nositi.

3. Sve dok nije vrlo niska temperatura (ispod nule ili duga boca)

4. Jednom smo pitali neke od kupaca koji su koristili dugačke bočice, i bilo je dobro (ali ne i zimi). Možda u planinama kada je temperatura u flašama niska, a zatim u planinu više od saveta ako želite bolje štititi plinsku štednju, uopšte ili uvezenu gasa.


Par: Efekat rezanja plamenika

Sljedeći: ne