Kontaktiraj nas
TELEFON: + 86-579-87448268
Faks: + 86-579-87448257
E-mail: sales@chinanorthstar.cn
Adresa: Industrijska zona sedam sela, grad Ćiying, grad Yongkang, 321306, provincija Zhejiang, Kina
Dom > Znanje > Sadržaj
Efekat rezanja plamenika
Dec 02, 2017

Gorionik je uloga kiseonika i acetilena pomešana u skladu sa proporcijom, a formiranje plamena predgrevanja, hiperbarični kiseonik prskanjem do obrađenog predmeta koji se otvara, sječenje sječenog metala u kiseoničnom mlazu i šljaka za sagorevanje kiseonika (oksid ) izdužena i formiranje džepova. Baterija je glavni alat za sečenje radnih predmeta. Http://www.weldtool.cn/

Prema mešavini predgrevanja plamena kiseonika i acetilena u različitom usisavanju i pritisku tipa 2, koja je koristila najčešće bakljičaste rezne plamenice. Gorionik prema njihovoj upotrebi podeljen je na običnu bakljicu za rezanje, teška bačva za rezanje i bakar za zavarivanje i rezanje.

1, uobičajeni modeli baklja za rezanje oksiacetilena uglavnom uključuju G01-30, G01-100, G01-300, GD1-100

Metoda reprezentacije modela baklja:

(1) G torch.

(2) prva cifra "0" je ručni rad.

(3) drugi broj broj "1" predstavlja tip usisavanja.

(4) sufiks digitalna predstavljanja debljine rezanja niskog ugljenog čelika, jedinica je mm.

Provjerite pričvršćivanje spoja i ventil bi trebao biti plamenik prije paljenja. Takođe treba proveriti sposobnost izbacivanja i apsorpcije nove upotrebe plamenika i rezne plamenika za ubrizgavanje. Aparat za zavarivanje zavarivačke i rezne plamenika je nastao usled kontinualne vrućine detonacije, hlađen vodom; ako bi trebalo zaustaviti detonaciju usled zatvaranja, može nastaviti da koristi pozadinski tiket. Radno osoblje za plinsko zavarivanje i rezanje plina treba da nosi zaštitne naočare. Prilikom upotrebe poluautomatske mašine za sečenje ili mašine za automatsko sečenje fiksnog tipa, operater treba da nosi izolovane cipele i mere za sprečavanje električnog udara. Nakon završetka zavarivanja i rezanja, ventil za dovod gasa kiseonikom i acetilenom treba zatvoriti, a varilačka baklja treba istovariti. Ne radi se samo za zatvaranje plamenika za zavarivanje (za sečenje) niti za savijanje gasovoda i za napuštanje radnog mesta. Neće zabraniti od ventila za dovod vazduha istovariti plinsko crijevo, varilicu i plamenik u cijevi, kontejnere, rezervoare ili alat.


Par: Koje su kategorije gasnih peći na otvorenom?

Sljedeći: Kampiranje je dobar gas ili alkoholna peć