Kontaktiraj nas
TELEFON: + 86-579-87448268
Faks: + 86-579-87448257
E-mail: sales@chinanorthstar.cn
Adresa: Industrijska zona sedam sela, grad Ćiying, grad Yongkang, 321306, provincija Zhejiang, Kina
Dom > Znanje > Sadržaj
Koje su kategorije gasnih peći na otvorenom?
Dec 02, 2017

Plinsko kuhalo: to je najčešća sorta na tržištu vanjske opreme. Glavni gasovi koji se koriste su propan, butan i izobutan, a etan se manje koristi zbog restrikcije kontejnera. Rezervoar za gorivo može se podijeliti u obične rezervoare za gas i alpske rezervoare za gas.

Štednjak na gorivu: postoji jednostavna peć za gorivo i višenamjenski štednjak koji može biti gorivo ili gas, a čak može spaliti alkohol i druga tečna goriva. Gorivo uključuje bijeli benzin, kerozin i benzin, uz upotrebu specijalnog ulja.

Alkoholni štednjak: dve vrste tečnog alkohola i čvrstog alkohola. Dizajn tečnog alkoholnog štednja je različit, uključujući tip unutrašnjeg sagorevanja i tip spoljnog sagorevanja. Jednom gasifikacijom, dvaput je isparen. Alkoholna peć je različita, stvorila je najveću svetsku grupnu marketinšku grupu, i još bolje šporet sa šporetom, lagana oprema i entuzijasti entuzijasti za životnu sredinu su u velikoj meri na alkoholnoj peći.

Drvo za ogrev: peć za ogrev, jer ne treba nositi gorivo, od velikog je značaja za prelazak na velike udaljenosti. Ovakva peć na otvorenom obično je opremljena malim ventilatorom za pomoć i požar. Nedostatak je u tome što je potreba za ventilatorima potrebna baterija, ali sada neki ljudi počinju da koriste male vanjske ručne generatore ili ručne ventilatore, tako da mogu smanjiti gorčinu od nošenja rezervnih baterija.

Solarni štednjak: apsolutno štedljiva okolina, težina nije jako teška, ali za njeno korišćenje potrebna je neka tehnička podrška. Različiti uglovi sunčevog svetla treba primeniti na različite tehnologije kako bi dobili maksimalnu toplotnu efikasnost. Nedostatak je u tome što postoji jaka zavisnost od uslova sunca.

Parafinske peći, uključujući obične pećnice za sveće i specijalne vanjske parafinske peći. U principu, ova vrsta peći je pogodnija za upotrebu kao termoizolaciona peć i nije pogodna za kuhanje vode i kuvanje.

Male električne peći i elektromagnetski štednjaci: postoji mnogo otvorenih automobila opremljenih sa spoljašnjim generatorom. Pod normalnim aktivnostima na otvorenom, obično se ne koriste zbog podrške velikog napajanja.

Karbonski štednjak na roštilju: teška težina, velika potrošnja goriva i bez zaštite životne sredine. Postoji mnogo self-vožnje i RV kampovanje aplikacija. Kampiranje na terenu retko se koristi.

Druge peći, kao što su specijalne vojne peći itd.

Šporet na plin

Gasni štednjak, takođe poznat kao gasni štednjak, najčešća je sorta na tržištu. Zbog snažne vatrene moći, praktične nošnje, jednostavnog rukovanja, udobnog održavanja i umerene cijene, to je dobrodošao veliki broj entuzijasta na otvorenom.


Par: Možete dobiti roštilj na leđima pomoću prenosne peći za kampovanje

Sljedeći: Efekat rezanja plamenika