Kontaktiraj nas
TELEFON: + 86-579-87448268
Faks: + 86-579-87448257
E-mail: sales@chinanorthstar.cn
Adresa: Industrijska zona sedam sela, grad Ćiying, grad Yongkang, 321306, provincija Zhejiang, Kina
Dom > Novosti > Sadržaj
Svestran štednjak za kampiranje
Dec 02, 2017

Divlje drvo je neprijatna stvar, jer crni dima Xunde ljudi često pljuju u suze. Iako će šporet za kampovanje proizvoditi dim na samom početku, više neće biti zabrinut zbog dim i dima kada ventilator radi, a nema potrebe da se brine o malom požaru koji je svuda prolazio, što je dovelo do opekotina.

Ovaj štednjak za kampiranje je takođe vrlo dobar za vodu. Ako imate tendenciju da jedete jednostavne obroke i donesete udobnu hranu, kao što su instant rezanci, možete je kuvati u to vrijeme toplom vodom. Kada se ventilator prenese sa visokog stepena na malu brzinu, vatra će postati manja, a čak možete uzeti u obzir uzimanje panove da napravite ocvrt jaje. Što se tiče kuvanja čaja, posuda se može kuvati za oko dva minuta, gotovo tri puta brža od alkoholnog štednjaka.

U poređenju sa alkoholnom pećnicom, veličina je takođe pogodna. U kampu peći gorionika je prostranija i ravna, može učiniti posudu ili čajnik stabilnijim. S obzirom na to kao gorivo, tako se lako koriste lokalni materijali, a ne treba brinuti o nedostatku alkohola. Iako nije toliko čist kao alkoholni štednjak, u velikom broju slučajeva može se brzo kuvati. Za mnoge gradove, štednjak za kampiranje je takođe dobar alat za roštilj. Samo kupite drvene kugle iz supermarketa, možete kuvati svoj šniclu ili hamburger u svom dvorištu.