Kontaktiraj nas
TELEFON: + 86-579-87448268
Faks: + 86-579-87448257
E-mail: sales@chinanorthstar.cn
Adresa: Industrijska zona sedam sela, grad Ćiying, grad Yongkang, 321306, provincija Zhejiang, Kina
Dom > Novosti > Sadržaj
Klasifikacija i princip gasne baklje
Dec 02, 2017

Za kontrolu odnosa protoka gasa i mešanja, plamen i alat za zavarivanje nazivaju se zavarivanje bakljom. Injektorska baklja za varenje i baklja sa konstantnim pritiskom dva, injektorska baterija koja koristi pritisak pritiska gasnog snopa je manja od 0.007MPa, zapaljivi plin ubrizgavanjem efekta usisavanja protoka kiseonika, pomiješanog sa kiseonikom, tako da varilačka baklja, kiseonik mlaznica kod velike brzine streljačkog incidenta Straw 3, mlazni acetilenski mlazni sapun Slama.

Pritisak kiseonika izobaričnog plamenika jednak je pritisku zapaljivog gasa, a mešavina gasa se može izvesti bez usisnog uticaja curenja mlaznog kiseonika. Kao što je prikazano na slici 6-38b0, pogodno je samo za srednji tlak acetilena.

Izraz modela za varenje:

1) H predstavlja varilicu.

2) broj bitnih brojeva "0" predstavlja ručni rad.

3) broj druge cifre "1" označava tip izbacivanja; "2" predstavlja izobaričan tip.

4) sufiks broj predstavlja maksimalnu debljinu niskog ugljeničnog čelika za zavarivanje, sa jedinicom od mm.

Baterija na zavarenim krajevima spojeva volframovog lezaja, između volframa i radnog komada od preklopnika za presovanje od 1-3 mm, prednapregnute aspiratorne, visokofrekventne varijante za zavarivanje, 70-80 DEG ugao, ugao žice je 11-20 DEG pištolj se kreće i posmatrati rastopljeni bazen u procesu pomeranja brzine ispuštanja žice s brzinom zavarivanja za usklađivanje, a ne sa kontaktom sa volframovim žicama, kako ne bi zapalio volfram elektrodu, varilačka baklja. Istovremeno, prema metalnoj boji vara, određen je efekat zaštite gasa argona.

Generator acetilena sa fiksnim acetilen generatorom i stanicom acetilena (soba) treba koristiti za generator acetilena od 5 kubnih metara na sat / sat ili više od 10KG. Upravlja ga posebna osoba i prati proceduru bezbednosnog rada acetilenske stanice. Rastojanje između stanice acetilena, skladištenja kiseonika ili fiksnog acetilen generatora (ili acetilenskog cilindra) i radionice ili drugih zgrada treba da bude u skladu sa specifikacijom dizajna acetilenske stanice.

Sva oprema mora biti proverena prije ili kada se baterija dugo vremena pokreće. Zajednički acetilen generator boca za kiseonik i gumena creva, ventili i pričvršćivači treba čvrsto pričvršćivati, bez olakšanja, pojava oštećenja i curenja, bočica kiseonika i pribor gumena creva, alati ne mogu masti prljavštinu.


Sljedeći: ne